genieten op 't erf

De Theetuin van Veldwijk

IMG_6822
Een kleinschalige theetuin op ons mooie erf, aan de achterzijde van ons huis bij de karschop, met een eenvoudig (veelal biologisch) aanbod:
o.a. thee (groen, zwart en kruiden), koffie, appelsap en natuurlijk zelfgebakken cake en gebak.

Tevens (seizoensgebonden) verkoop van producten van eigen erf, zoals: honing, zelfgemaakte vlierbloesem-limonade (recept vlierbloesem-limonade), jam en chutney.
In het voorjaar verkopen we ook (veelal inheemse) planten, kruiden, struiken en bomen uit onze tuin, zoals: Daslook (recept daslookpesto), Wilde marjolein, Aronskelk, Kruisbladige wolfsmelk, Karwij, Kleine kaardebol, Zwarte noot, Gele Kornoelje, Sering, Veelbloemige roos en nog meer soorten.

Voor het persoonlijke contact kiezen we er voor om aan de uitgifte-balie te bedienen. Geen zelfservice dus.

Openingstijden

De theetuin is in 'winterslaap'
tot eind maart 2024


De theetuin is (meestal / seizoensgebonden) op woensdag en vrijdag vanaf 9 tot 17 uur open.
Meer ad hoc ook geopend op andere dagen, wat je kunt zien aan het buitenbord (bordje 'open', vlaggetje en een sandwichbord met tekst 'theetuin open' langs de weg).


Voor Pieterpad-wandelaars is een mogelijkheid om te kamperen met een trekkerstent voor 1 nacht. https://pieterpad.nl/accommodaties/476-de-theetuin-van-veldwijk.
https://www.pieterpad.nl/etappes/laren-vorden .


Agenda theetuin:

Kunst4Daagse-Bronckhorst klein
Tijdens de Kunst4daagse Bronckhorst van donderdag 9 t/m zondag 12 mei 2024 exposeert Henny Ferwerda uit Vorden bij de Theetuin Veldwijk.
Haar schilderijen zijn mooie herinneringen, de zee, het wad, soms met kleur van koolzaadvelden, het groen van bos en veld of dreigende luchten. Groot en klein werk, maar ook kunst in een doosje.
Tijdens de Kunst4daagse zijn de openingstijden van de theetuin en de expositie van 10 tot 17 uur.


Interesse in exposeren bij de theetuin? Informatie
Contact