opzet

Beste buur, dorpsgenoot, we nodigen je van harte uit om ongeveer eens per 2 maanden bij ons aan te schuiven, om anderen te ontmoeten en samen aan een lange tafel te eten. De Tafel van Veldwijk biedt plaats voor maximaal 10 gasten en serveert een driegangendiner.

In eerste instantie is de Tafel van Veldwijk bedoeld voor buren en dorpsgenoten in Vorden en nabije omgeving. Buren en dorpsgenoten kunnen best een vriend(in) of bekende zo nu en dan meenemen.

We koken veelal met producten uit eigen groente- en kruidentuin. Onze maaltijden zijn zo veel mogelijk biologisch en vegetarisch.

Voor het mee-eten vragen we een vrijwillige bijdrage. Aan het begin van het diner geven we een actuele kostenindicatie op basis van onze inkoopkosten, die meestal rond de 15,- per persoon liggen. Op het eind van het etentje mag je zelf de waarde bepalen die je aan het diner toekent; contant of desgewenst met een ’tikkie’ voor jouw vrijwillige bijdrage. Jouw bijdrage is voor het complete driegangen-diner inclusief koffie/thee bier/wijn/fris).

Onze tafel wordt eens per twee maanden voor je gedekt.
Je bent welkom om 18:30 uur.

Aanmelden verplicht; zie:
contact
Daar staan ook onze 'regels' bij de aanmelding.


We hopen je een keer aan onze Tafel te ontmoeten.
Liesbeth Tonckens en Ton Swagten